Helsingin Klubitalo

Eroon Teams sähköpostitulvasta

Tuleeko sinulle liikaa sähköpostia teamsistä?

Estä yhteenvetosähköpostin lähettäminen

Paina sovelluksen oikeassa yläreunassa olevaa palloa. Valitse sieltä ”Asetukset”. Tämä saattaa olla myös englanniksi eli ”Settings”

Valitse vasemmasta reunasta ”Ilmoitukset” ja vaihda ”Vastaamaton toiminta -sähköpostit” valikosta ”Ei käytössä” (Englanniksi: ”Notifications” ja ”Missed activity emails” ja ”Off”)

Haluatko eroon kokouskutsuista?

Teamsistä tulee paljon kokouskutsuja jos kuulut Klubitalon e-klubitaloyhteisöön teamsissä.

Vaihtoehto #1 – Siirrä kokouskutsut sähköpostissa johonkin kansioon tai roskapostiin

Voit sähköpostiohjelmassa asettaa Teamsistä tulevat sähköpostit siirtymään automaattisesti toiseen kansioon. Tämän tekeminen käytännössä on sähköpostiohjelmakohtaista, eikä siihen valitettavasti voi tehdä kattavia ohjeita. Tämä on tällä hetkellä pääasiassa oman harrastuneisuuden varassa. Klubitalolla ei ole it-klinikkaa auki tällä hetkellä tiukkojen rajoitusten johdosta.

Vaihtoehto #2 – Liity e-Klubitalo Teams yhteisöön varasähköpostilla

Voit liittyä eKlubitalon teams yhteisöön sähköpostiosoitteella joka ei ole pääasiallisen sähköpostisi. Voit myös luoda ihan uuden roskasähköpostiosoitteen vaikka luukku.com palvelussa. Ilmoita työvalmentajalle millä sähköpostilla haluat liittyä yhteisöön. Yksityiskohtaista tukea ei klubitalolla ole varasähköpostin luomiseen valitettavasti tällä hetkellä mahdollista antaa. Keskitymme peruskäytön tukemiseen.

Vaihtoehto #3 – Poistu Teams yhteisöstä

Voit poistua helsingin E-klubitalo Teams yhteisöstä ja liittyä kokouksiin linkin avulla facebook-yhteisöstämme. Facebook yhteisöömme pääsee työvalmentalle ilmoittautumalla. Aivan kaikkiin kokouksiin, kuten esim. henkilöstöpalaveriin ei tule linkkejä.