Helsingin Klubitalo

TYÖLLISTYMINEN JA OPINTOJEN TUKI

Työllistymisen tuki

Klubitalolla on mahdollista saada tukea ja ohjausta työllistymiseen. Talon arjessa on mahdollista ylläpitää ja harjoitella erilaisia työelämätaitoja, kuten kassakoneen käyttöä, kirjanpitoa, keittiötyöskentelyä ja it-osaamista. Erilaiset aktiviteetit ja talon tehtävät tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa innostuksen heräämiseen uuden alan kokeilemiseksi!

Tukea voi saada myös yksilöllisesti esimerkiksi työn hakemiseen ja työnhaun asiakirjojen laatimiseen. Tarjolla on henkilökohtaista työvalmennusta ja työllistymisen polkujen suunnittelua. Käymme myös työelämätaitoja läpi isommissakin porukoissa. Työvalmentaja voi toimia linkkinä työnantajan sekä uuden työntekijän välillä ja lähteä esimerkiksi alussa mukaan uudelle työkokeilu- tai työpaikalle. Klubitalo tekee yhteistyötä myös työllistymisasioissa kunnan alueella toimivien järjestöjen sekä TE-palveluiden kanssa. Neuvomme myös etuuksien ja palkan yhteensovittamisessa.

Tiesitkö, että kuntoutustuella ja eläkkeellä voi työskennellä osa-aikaisesti?

 

Opintojen tuki

Klubitalolta saa tukea opintoihin liittyvissä pulmissa ja kysymyksissä. Opintovalmentajan kanssa voit pohtia sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja, täyttää hakemuksia ja käydä tutustumassa eri oppilaitoksiin. Jos tarvitset lisätukea opinnoissa etenemiseen, voimme yhdessä pohtia esimerkiksi opiskelutekniikoita, ajankäyttöä tai arjenhallintaa. Voit myös tehdä Klubitalolla omia opintojasi opintovalmentajan tuella. Klubitalolta löytyy rauhalliset ja opiskeluun sopivat tilat sekä tietokoneet, jotka ovat käytössäsi. Tuki on tarkoitettu täysi-ikäisille Helsingissä asuville opiskelijoille, jotka kaipaavat tukea elämäntilanteen tai mielenterveydellisten haasteiden takia. Opintojen tuki on osa klubitaloyhteisön maksutonta toimintaa.

Tukea opintoihin Klubitalolta!

Ota rohkeasti yhteyttä opintovalmentajiimme!

Karelia Wilenius, 040 149 0091, karelia.wilenius@eskot.org

Heidi Kiviranta, 040 188 1499, heidi.kiviranta@eskot.org

Helsingin Klubitalo, Hämeentie 54, 00500 HKI

helsinginklubitalo@eskot.org

WhatsApp Image 2022-11-14 at 08.36.24